Lombfűrész teszt
2014. november 22. írta: Zoelt

Lombfűrész teszt

Nem annyira népszerű a házi barkácsolók körében, azonban nagyon hasznos eszköz a lombfűrészgép. Ha mi is szeretnénk beszerezni egy ilyet, akkor most lássuk, mit is érdemes megnéznünk vásárlás előtt.

- Az első, és legfontosabb tanács, hogy mint minden gépet, ezt is érdemes először működés közben kipróbálni, hiszen ilyenkor tudjuk a legszélesebb információkat begyűjteni abból, amit működés közben tapasztalhatunk. (Pl. anyagvastagság, amit át tud vágni, könnyű kezelhetőség, pontos irányíthatóság.)

- Általában a 150 - 200 W-os teljesítmény már elegendő ahhoz, hogy megfelelő ereje legyen a gépnek ahhoz, hogy dinamikus működésű, és jól kezelhető legyen.

- Végül pedig ne feledjük, hogy a 10.000 Ft-os gépek ugyan kecsegtetnek árukkal, de ne feledjük, hogy a jó minőséget, és a hosszú élettartamot nem ebben az ársávban kell keresünk.

 

A fenti videón pedig egy népszerű lombfűrészgép látható működés közben.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://termekkereso.blog.hu/api/trackback/id/tr886883323

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása