Nyírfacukor jelentősége
2015. március 18. írta: Zoelt

Nyírfacukor jelentősége

A nyírfacukor kinézete, és íze teljesen azonos a hagyományos kristálycukorral. Sokan mondják, hogy semmilyen pozitív hatása nincs, tehát felesleges flanc, és pénzkidobás. Azt persze tudjuk, hogy a túlzott cukorfogyasztás egészségtelen. Kevesen gondolják, de egy évben körülbelül 30 kilogrammnyi cukrot viszünk be a szervezetünkbe. Ha lehet választani egyértelmű, hogy lehetőleg valami egészségesebb formában szeretnénk megédesíteni az életünket. A nyírfacukornál olcsóbb lehetőség is van, ez pedig a xilit, amiből nagyon sok finomságot készíthetünk. Az alábbi videóban láthatjuk, hogyan kezdjünk hozzá:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://termekkereso.blog.hu/api/trackback/id/tr977259633

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása