Bosch szalagfűrész
2013. november 20. írta: Zoelt

Bosch szalagfűrész

Ha csak a Bosch kínálatából keresne, akkor válassza a Népszerű Szalagfűrész gyártók közül a Bosch logót.

Most pedig jöjjön egy jó tanács, ha gép vásárlás előtt állunk:

Nem árt figyelni az apró részletekre gépvásárlás előtt Na és, hogy mik is ezek?  pl. a szalagnak szépen kell futnia. Mindenképpen ellenőrizzük a biztonság szempontjából a szalagvezetőt és szalagtámasztót. Természetesen a mostanában forgalmazott gépek között szinte mindegyiken lehet állítani a vágásmagasságot, tehát ezt már szinte meg sem kell említeni. :) A következő apróság, amit már szinte meg sem kell említeni, hogy a fűrészasztal nem szabad ferdének lennie, a szalaghoz képest derékszögben álljon. Végül pedig tájékozódjunk a gép áramfelvételéről, és ellenőrizzük a szalagfűrész szalag állítási lehetőségét is, így legalább már az üzletben megtanuljuk a legfontosabb beállítási lehetőségeket.

Ha a Bosch gépek mellett döntünk, akkor minden tekintetben csúcsminőséget tudhatunk magunkénak. A cég akkus szalagfűrészeiről néhány szóban:

Jellemzők:

  • Kis súlya (csupán 3,8 kg) és maximálisan kompakt kialakítása (csak 343 mm-es hossz) révén szűk helyeken is kényelmesen dolgozhat
  • Kiváló vágási mélység (63,5 mm-ig) hosszú anyagok (pl. fém- vagy műanyag csövek, alumínium profillécek) méretre vágására
  • Precíz vágást biztosító rezgésmentes futású fűrészlap, valamint a munkaterületet optimálisan bevilágító LED-es lámpa
  • Egyedülálló Bosch Premium lítium-ion technológia a hosszabb élettartamért és a verhetetlen akkuüzemidőért
  • Bosch elektronikus cellavédelem (ECP): védi az akkut túlterhelés, túlhevülés és mélykisülés ellen

Leszállított tartozékok:

  • Karton
  • Egyedi változat
  • 2 x 18 TPI bimetál fűrészlap (2 608 649 000)

(Forrás)

 

Végül pedig egy videó a termékről:

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://termekkereso.blog.hu/api/trackback/id/tr865628903

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása