Itt a nyár, a meleg, a forróság..
2011. június 07. írta: Zoelt

Itt a nyár, a meleg, a forróság..

A nyári időjárás megterhelő lehet szervezetünkre. A sok napozás után felüdülés lehet a hűs szoba. Manapság már nem számít túlzottan nagy luxusnak egy klíma megvásárlása, és használata. Ezek az ügyes szerkezetek nagy segítséget nyújtanak, a legmelegebb nyári napok átvészelésében, legyünk akár irodában, vagy szállodai szobában.

 

A klíma vásárlás során az alábbi szempontok lehetnek fontosak:1,Energiaosztály 2,Teljesítmény

Típus szerint csoportosítva pedig a következőket különböztetjük meg:

Ablakklíma, Split klíma, Mobil klíma, Inverteres klíma.

 

Az ablaklíma viszonylag olcsóbban megvásárolható, viszont csak ablakba helyezhető el. Ennek elhelyezése viszonylag egyszerűbb. A splitklíma elhelyezésére több lehetőség adott, azonban működése szervizigényesebb. A mobilklíma a legegyszerűbben üzembe állítható, és használható, gyakorlatilag bármilyen helységben. Itt csupán a kevésbé esztétikus kivitelezéssel, és a készülék elhelyezésével akadhatnak gondjaink.Az inverteres klíma a manapság forgalomban lévő legújabb technikát felvonultató rendszer.Működése, és gazdaságossága a legszigorúbb normáknak is megfelel, viszont ennek köszönhetően az ára is magasabb az előbb említett típusokétól.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://termekkereso.blog.hu/api/trackback/id/tr932965139

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása