Hegesztőgép vásárlása, termkékkerső segítségével
2011. május 27. írta: Zoelt

Hegesztőgép vásárlása, termkékkerső segítségével

Lehet valaki házi barkácsoló, vagy profi szakember, a megfelelő hegesztőgép kiválasztása mindkét esetben megterhelő feladat. A legfontosabb szempont természetesen az ár. De nem árt tisztában lennünk azzal sem, hogy az adott forgalmazó mennyi ideig, és milyen esetekben vállal garanciát az adott termékre.A következő lépés a gép kiválasztásánál a feladat, amire használni fogjuk.Általában használhatjuk alumínium hegesztéséhez, forrasztáshoz, és léteznek felső kategóriás gépek, amik AVI rendszerűek, ezek használata a precíz, nagy pontosságot megkövetelő munkák kivitelezéséhez elengedhetetlen. De otthoni barkácsoláshoz tökéletesen megfelelnek az úgynevezett MIG hegesztőgépek is.

Vásárlásnál nem árt tájékozódni, hogy "vajon mi is van a dobozban?" Ugyanis többféle géphez külön kell megvásárolni, a különféle kiegészítőket, tehát ez megnövelheti az egész gépre kitűzött keretösszeg nagyságát. Természetesen a különféle kiegészítők, pl.: hegesztőpisztoly, vagy hegesztőpajzs több tízezer Forinttal megnövelik a végösszeget. Viszont a megfelelő védelmet, és biztonságot nem szabad figyelmen kívül hagyni. Mivel a precíz munkához, elengedhetetlen a minőségi alkatrészek, és védőfelszerelések használata.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://termekkereso.blog.hu/api/trackback/id/tr662933219

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása