Inverteres hegesztő vásárlás
2014. október 25. írta: Zoelt

Inverteres hegesztő vásárlás

Nagyon sokféle szempontnak kell megfelelni annak a gépnek, amelyet használni szeretnénk. Gondolom ez az első gondolat, ami megfordult a fejében, amikor nem kevés pénzt kíván áldozni leendő gépére.

Először is, beszéljünk az egyik legfontosabb dologról, az elektródaáról, hiszen ennek átmérője a fontos, mégpedig azért mert ettől függ, hogy milyen hegesztési feladatot tudunk ellátni vele.

Ennek a gazdaságosság, és a kifinomultabb technológia közösét kell ötvöznie.Tudni kell hogy pontosan milyen anyagot szeretnél hegeszteni. Ezen felül magát az anyagvastagságot. Ez határozza meg azt hogy milyen elektródát használsz, mekkora előtolási sebesség kell, mekkora átmérőjű elektróda, és legnagyobb részben magának az elektródának az átmérője és az előtolási sebesség határozza meg a feszültséget és az áramot.

Mik azok a szempontok, amikre figyelni kell új gép vásárlásakor? Mert persze mindenki a legjobbat szeretné, de gyakran nem tájékozódik eléggé, és később megbánja döntését.

 

Ezek a gépek az egyik legnépszerűbb kategóriát képviselik a hegesztőgépek típusai közül. Otthoni munkákra is alkalmasak, hiszen nem szükséges kisebb otthoni munkákra fogyóelektródás hegesztő hanem bőven elegednő az energiatakarékosabb, és olcsóbb bevont elektródás technika. Otthoni használatra, már kedvező áron kaphatóak hegesztőgépek, melyek gazdaságosan üzemeltethetőek, és kedvező áron megvehetőek. A Telwin egy kifinomult jó minőségű gépeket kínáló márka, amely ár/érték arányban jó választás lehet. Az ESAB, vagy Kemppi, egy átlagos felhasználónak már kevésbé téríti meg a belefektetett nagyobb összeget.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://termekkereso.blog.hu/api/trackback/id/tr1006798427

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása