Spore HU - PC
2014. október 20. írta: Zoelt

Spore HU - PC

A Spore Will Wright, a The Sims készítőjének projektje, ami lehetőséget ad a számodra saját világ létrehozására az egysejtű organizmusoktól, a törzsközösségeken és a civilizált városokon át egészen a világűr béli telepekig.

Abban a pillanatban, amikor a civilizációdnak már kicsi a bolygó, sor kerül az invázióra. Űrhajókat kell építeni, amikkel felfedezheted a világűr végtelen mélyét és a bolygói titkait. Az összegyűjtött információk az ún. Sporepediaban raktározódnak el, ami kártyákból áll és ezek a kártyák tartalmazzák a már megszerzett adatokat a felfedezett bolygókról.

Azonban nem lehet bármelyik bolygót kolonizálni. Meg kell találnod a fajod számára legmegfelelőbb bolygót. A szoláris rendszereken és a galaxisok sokaságán kívül fekete lyukak is találhatók a játékban, amiken keresztül gyorsan más galaxisokba juthatsz el az űrhajóddal. A kolonizáláson kívül különféle szövetségek is létrehozhatók, de akár háborúkat is lehet indítani.

Mindez kitűnő grafikai kidolgozásban, minek köszönhetően a játék minden másodpercét élvezni fogod.

(Forrás)

A bejegyzés trackback címe:

https://termekkereso.blog.hu/api/trackback/id/tr756798345

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása