Counter Strike 1.6 vásárlás
2014. október 22. írta: Zoelt

Counter Strike 1.6 vásárlás

A Counter-Strike (röviden CS) egy taktikai, belső nézetű akciójáték (FPS), melyben a fő hangsúly a csapatjátékon van. Az első béta verzió 1999. június 19-én látta meg a napvilágot a Half-Life modifikációjaként. Az 1.0-s verzió után a Counter-Strike mint önálló játék is megjelent, ezt a boltban kapható független verzióját nevezzük dobozosnak (vagy retail). Emellett továbbra is elérhető Half-Life mod formájában; frissítések mindkét változathoz letölthetők. (Forrás)

 

A világ egyik leghíresebb játéka még wiki cikket is kapott. :) Talán nincs is olyan fiatal aki ne ismerné ezt a klasszikust, ami a régi számítógépes játéktermek alapeleme volt anno. Manapság sem ment ki a divatból, hiszen még mindig az egyik legnépszerűbb online csapatjáték.

CS

A bejegyzés trackback címe:

https://termekkereso.blog.hu/api/trackback/id/tr416798383

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása