Profilmélység mérő
2014. november 11. írta: Zoelt

Profilmélység mérő

A szezonváltás közeledtével mindenkiben felsejlik a kérdés, hogy vajon a következő szezonra használható e még a gumiabroncs? Mivel most a téli szezon következik, nagyon fontos, hogy elegendő profilmélységgel (1,6 mm.) rendelkezzen a használni kívánt gumiabroncs. Ehhez segítségünkre lehet, egy profilmélység mérő, aminek a segítségével gyorsan, és egyszerűen megállapíthatjuk, hogy használható e még a gumi.

A videóban látható, hogy egy ilyen eszközzel hogyan tudjuk ellenőrizni a gumiabroncsunk méretét. A legfontosabb, hogy ha már a kopásjelző közelébe ért a futófelület nagysága, akkor mindenképpen cseréltessük le a gumit, hiszen ne feledjük, a biztonságos autózás alapfeltétele a szezonnak megfelelő jó minőségű gumiabroncs. Na meg persze autónk megfelelő műszaki állapota, de arról majd hamarosan szót ejtünk még! : )

További gumiabroncsokkal kapcsolatos érdekességek pedig ezen az oldalon találhatóak.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://termekkereso.blog.hu/api/trackback/id/tr36883015

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása