Termékkeresés
2011. május 25. írta: Zoelt

Termékkeresés

Külföldön már évek óta elterjedt, és sokak által használt vásárlási forma az internetes kereskedelem. Magyarországon is egyre népszerűbb az online vásárlás. A termékeket általában több forgalmazó is hirdeti, kisebb nagyobb árkülönbséggel. Viszont a sok-sok webáruház kínálatát átnézni, és árait összehasonlítani megterhelő. Így nagy segítséget jelenthet a termékkereső oldalak böngészése. Hisz ezek az oldalak összegyűjtik a különböző termékeket kínáló webáruházakat, és mindezt egy helyre csoportosítva kínálja a vásárlóknak, érdeklődőknek.

Többféle árösszehasonlító, termékkereső oldal működik Magyarországon:

Árukereső.hu

Árgép.hu

ÁrKözPont.hu

Depo.hu

Kirakat.hu

Shopmania.hu

Olcsobbat.hu

Ezek a weboldalak különböző szempontok alapján listázzák ki, az adott termékcsoportokat, ezáltal egyszerűen áttekinthető, és komplex képet adva a fellelhető kínálatról.

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://termekkereso.blog.hu/api/trackback/id/tr772931236

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása