A termékkeresők felépítése
2011. május 25. írta: Zoelt

A termékkeresők felépítése

Előző bejegyzésemben már néhány mondatban leírtam a hazai termékkereső, árösszehasonlító oldalak hasznát, és néhány ilyen weboldalt is felsoroltam. De vajon hogyan is működnek, és épülnek fel ezek az oldalak? Ami szinte az összes ilyen jellegű oldalra jellemző, az a termékek ár szerinti rendezése. Tehát általában a legolcsóbb termékek vannak a felsorolás tetején, a drágább termékek pedig az oldal alján.

 

 

Ha egy termék felkelti érdeklődésünket, akkor a terméknévre, logora, árra, vagy az "irány a bolt" feliratú hivatkozásra kattintva juthatunk el a forgalmazó webáruházába, ahol lehetőség van a termék megrendelésére. Természetesen a különböző termékkereső oldalak, néhány funkciójukban eltérnek egymástól. Több termékkereső oldalon van lehetőség árfigyelésre. Tehát ha a termék ára az általunk kívánt szintre mérséklődik, akkor a rendszer automatikus üzenetben tájékoztat erről bennünket. A főbb funkciók között található még a termékek különböző közösségi oldalakon történő megosztása, a termékek értékelése, vagy konkrét kérdés küldése.

A bejegyzés trackback címe:

https://termekkereso.blog.hu/api/trackback/id/tr872932065

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása