Ablaktörlő vásárlási tanácsok Arnold Schwarzenegger-től
2014. december 02. írta: Zoelt

Ablaktörlő vásárlási tanácsok Arnold Schwarzenegger-től

A téli időszak közeledtével egyre nagyobb szerepe van az ablaktörlő lapátoknak, amik csak akkor tudják maradéktalanul ellátni feladatukat - a nehezebb időjárási körülmények közepette - ha jó minőségű, nem elöregedett gumival dolgozhatnak. Gondoljunk csak bele, hogy egy lapát az élettartama során hány liter vizet távolít el a szélvédőről az év minden hónapjában, különböző hőmérsékletben. Ez megterhelő és amortizáló feladat is egyben, emiatt tehát akár egy, de két szezononként érdemes beiktatni a cserét. Sokan nem is tudják, hogy milyen ablaktörlőt szükséges vásárolni, ami kifejezetten az adott gépkocsihoz passzol.

Nekik lehet segítségükre, ez a táblázat, ahol a gépjármű típusának megadása után, azonnal kiválaszthatják a megfelelő méretű lapátokat. 

Az ablaktörlő piac is folyamatosan változik, ha megtehetjük, ne sajnáljuk a pénzt egy komolyabb darab megvásárlására, hiszen az első adandó alkalommal, amikor élesben vizsgáznak, rájövünk majd, hogy jó döntést hoztunk! 

Ha pedig szeretnénk feldobni a magunk, és mások hangulatát, akkor nézzük meg a fenti videót, ami biztosan mindenkit mosolyra fakaszt! ;)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://termekkereso.blog.hu/api/trackback/id/tr466895773

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása